+40 740 384 015 contact@royalservice.ro

Asociații proprietari

În secțiunea ASOCIAȚII PROPRIETARI găsiți toate serviciile pe care le oferim asociațiilor de proprietari.
Extindere rețele de distribuție, instalații de racordare (branșamente), instalații de utilizare coloană comună casa scării.

ANI DE EXPERIENȚĂ

CONTACT

+40 740 384 015

office@royalservice.ro

ANRE
Autorizație nr. 16348

ISCIR
Autorizații nr. 2348-2351

9

Proiectare și execuție rețele de gaze naturale

În baza contractuală, vă oferim consultanță în vederea realizării documentației necesare și întocmim proiectul rețelei de distribuție a gazului natural, în funcție de nevoile de consum pentru blocurile de apartamente neracordate la rețeaua de distribuție.

9

Proiectare și execuție instalații de racordare la gazele naturale

Inginerii Royal Service, specialiști autorizați de către A.N.R.E. vor întocmi proiectul de racordare la rețeaua de gaze naturale și îl vor aviza. Ulterior, vor efectua recepția și, respectiv, montarea contoarelor de gaze și branșamentele la coloana comună.

9

Proiectare și execuție instalații de utilizare gaze

Legătura între branșamentul furnizorului local de gaze și bloc este realizată de instalațiile de racord pentru gaze naturale. Pentru a monta aparate consumatoare de gaze naturale, legate la coloana comună a scării, vă stăm la dispoziție pentru realizarea instalației de utilizare a gazelor naturale. 

Cu peste 12 ani de experiență în domeniul instalațiilor, Royal Service vă poate oferi servicii complete în proiectele și execuția instalației de utilizare de gaze naturale.

9

Intervenții autorizate la instalațiile de gaz

Cu Autorizare ANRE și ISCIR, Royal Service poate răspunde intervențiilor necesare la instalația de gaze naturale din asociația dumneavoastră. 

Răspundem prompt și vă oferim soluția potrivită la situația apărută.  

Informații utile

Funcţionarea în condiţii de siguranţă a centralelor termice și a cazanelor - Infracțiuni și contravenții

Intervenție profesionistă

Royal Service SRL este operator economic autorizat:

ANRE - proiectare și execuție a rețelelor de distribuție, instalații de racordare și instalații de utilizare a gazelor naturale;

ISCIR - proiectare și execuție, vânzare, montaj/instalare, punere în funcțiune, admiterea funcționării, instalații de automatizare, service, reparații și intervenții.

Instalarea, punerea în funcțiune și intervențiile asupra instalațiilor sub presiune (inclusiv centrale termice) sunt reglementate prin Lege și nu pot fi efectuate decât de către operatori economici autorizați.

Mai multe detalii aici: Legislația privind funcţionarea în condiţii de siguranţă a instalaţiilor sub presiune.

Contactați-ne

Telefon urgențe

+40 740 384 015

Recenzii clienți

“Extrem de competenti si seriosi. Merita

Ștefania

Preț corect, seriozitate și promptitudine.

Camelia

O echipa de nota 10.Comunicare rapida, interventie promta si domnul care a venit a fost f rapid, se vede ca isi cunosc meseria.Recomand cu incredere!! 

Mureșan

Parteneri

Centrale termice

Climatizare

Automatizări

Încălzire în pardoseală

Ventilație