+40 740 384 015 contact@royalservice.ro

Energie regenerabilă

Sursele de energie regenerabilă pot părea costisitoare pe termen scurt, dar o analiză rapidă ne arată cât de repede vă veți recupera investiția. 

ANI DE EXPERIENȚĂ

CONTACT

+40 740 384 015

office@royalservice.ro

ANRE
Autorizație nr. 16348

ISCIR
Autorizații nr. 2348-2351

9

Panouri fotovoltaice

Producția la scară mică a energiei electrice, deși are un randament mai mic decât la scară mare, prezintă unele beneficii distincte: apropierea de independența energetică și recuperarea pe termen mediu a investiției.

Cel mai mare avantaj este, totuși, posibilitatea de electrificare în zone în care nu există surse convenționale de curent electric.

Echipa Royal Service vă poate ajuta sa calculați sistemul optim pentru dvs. cât și cu execuția lucrărilor de instalare a panourilor fotovoltaice. 

9

Panouri solare

V-ați gândit dacă există soluții pentru a vă reduce cheltuielile cu întreținerea casei și a ajuta mediul în același timp?  Panourile solare vă pot răspunde la această întrebare prin reducerea consumului de energie din surse fosile și aportul la încălzire și producere de apă caldă și menajeră.

Royal Service este partenerul dvs de încredere pentru proiectarea si execuția lucrărilor de montaj ale panourilor solare pentru încălzirea apei. 

 

9

Pompe de căldură

O pompă de căldură este o instalație termică care transferă căldură de la un mediu de temperatură mai joasă la altul de temperatură mai înaltă. Aceste instalații se folosesc în general pentru încălzire.

Pompele de căldură pot furniza beneficii majore din punct de vedere economic și al impactului de mediu, utilizând energie regenerabilă.

9

Service și reparații sisteme solare

Orice echipament are nevoie de întreținere și mentenanță tehnică. Riscul ignorării acestor nevoie este de a produce costuri semnificative cât și disconfort în spațiul dvs.

Cu Royal Service vă puteți relaxa, lăsând în grija noastră defecțiunile sistemelor solare. 

Informații utile

Funcţionarea în condiţii de siguranţă a centralelor termice și a cazanelor - Infracțiuni și contravenții

Intervenție profesionistă

Royal Service SRL este operator economic autorizat:

ANRE - proiectare și execuție a rețelelor de distribuție, instalații de racordare și instalații de utilizare a gazelor naturale;

ISCIR - proiectare și execuție, vânzare, montaj/instalare, punere în funcțiune, admiterea funcționării, instalații de automatizare, service, reparații și intervenții.

Instalarea, punerea în funcțiune și intervențiile asupra instalațiilor sub presiune (inclusiv centrale termice) sunt reglementate prin Lege și nu pot fi efectuate decât de către operatori economici autorizați.

Mai multe detalii aici: Legislația privind funcţionarea în condiţii de siguranţă a instalaţiilor sub presiune.

Contactați-ne

Telefon urgențe

+40 740 384 015

Recenzii clienți

“Extrem de competenti si seriosi. Merita

Ștefania

Preț corect, seriozitate și promptitudine.

Camelia

O echipa de nota 10.Comunicare rapida, interventie promta si domnul care a venit a fost f rapid, se vede ca isi cunosc meseria.Recomand cu incredere!! 

Mureșan

Parteneri

Centrale termice

Climatizare

Automatizări

Încălzire în pardoseală

Ventilație