+40 740 384 015 contact@royalservice.ro

Instituții publice

În secțiunea INSTITUȚII PUBLICE găsiți serviciile adresate instituțiilor publice.
Rețele de gaze, servicii de racordare la rețelele de gaz, sisteme de utilizare a instalațiilor de gaz, contracte de revizie și întreținere.

ANI DE EXPERIENȚĂ

CONTACT

+40 740 384 015

office@royalservice.ro

ANRE
Autorizație nr. 16348

ISCIR
Autorizații nr. 2348-2351

9

Proiectare și execuție rețele de gaze naturale

În baza contractuală, vă oferim consultanță în vederea realizării documentației necesare și întocmim proiectul rețelei de distribuție a gazului natural, în funcție de nevoile de consum ale instituției.

9

Proiectare și execuție instalații de racordare la gazele naturale

Inginerii Royal Service, specialiști autorizați de către A.N.R.E. vor întocmi proiectul de gaze naturale și îl vor aviza. Ulterior, vor efectua recepția și, respectiv, montarea contoarelor de gaze.

9

Proiectare și execuție instalații de utilizare gaze

Legătura între branșamentul furnizorului local de gaze și sediul instituției este realizată de instalațiile de racord pentru gaze naturale. Pentru a monta aparate consumatoare de gaze naturale la sediul instituției, vă stăm la dispoziție pentru realizarea instalației de utilizare a gazelor naturale. 

Cu peste 12 ani de experiență în domeniul instalațiilor, Royal Service vă poate oferi servicii complete în proiectele și execuția instalației de utilizare de gaze naturale.

9

Intervenții autorizate la instalațiile de gaz

Cu Autorizare ANRE și ISCIR, Royal Service poate răspunde intervențiilor necesare la instalația de gaze naturale din instituția dumneavoastră. 

Răspundem prompt și vă oferim soluția potrivită la situația apărută.  

9

Energie regenerabilă

Panouri fotovoltaice 

Panouri solare

9

Climatizare

Vânzare aparate de aer condiționat

Instalarea aparatelor de aer condiționat

Revizii, curățare și intervenții

Informații utile

Când și cum se face revizia la centrală

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasell sed nibh dignissim, cursus tellus sit amet, ultrices mauris. Aliquam blandit est in eros elementum, quis vehicula est suscipit. Pellentesque posuere erat erat.

Avantajele încălzirii prin pardoseală

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasell sed nibh dignissim, cursus tellus sit amet, ultrices mauris. Aliquam blandit est in eros elementum, quis vehicula est suscipit. Pellentesque posuere erat erat.

Funcţionarea în condiţii de siguranţă a centralelor termice și a cazanelor - Infracțiuni și contravenții

Intervenție profesionistă

Royal Service SRL este operator economic autorizat:

ANRE - proiectare și execuție a rețelelor de distribuție, instalații de racordare și instalații de utilizare a gazelor naturale;

ISCIR - proiectare și execuție, vânzare, montaj/instalare, punere în funcțiune, admiterea funcționării, instalații de automatizare, service, reparații și intervenții.

Instalarea, punerea în funcțiune și intervențiile asupra instalațiilor sub presiune (inclusiv centrale termice) sunt reglementate prin Lege și nu pot fi efectuate decât de către operatori economici autorizați.

Mai multe detalii aici: Legislația privind funcţionarea în condiţii de siguranţă a instalaţiilor sub presiune.

Contactați-ne

Telefon urgențe

+40 740 384 015

Recenzii clienți

“Extrem de competenti si seriosi. Merita

Ștefania

Preț corect, seriozitate și promptitudine.

Camelia

O echipa de nota 10.Comunicare rapida, interventie promta si domnul care a venit a fost f rapid, se vede ca isi cunosc meseria.Recomand cu incredere!! 

Mureșan

Parteneri

Centrale termice

Climatizare

Automatizări

Încălzire în pardoseală

Ventilație