+40 740 384 015 contact@royalservice.ro

Instalații de gaz

Echipa de profesioniști Royal Service dispune de calificarea și expertiza necesară implementării proiectelor de instalații de gaze naturale.

ANI DE EXPERIENȚĂ

CONTACT

+40 740 384 015

office@royalservice.ro

ANRE
Autorizație nr. 16348

ISCIR
Autorizații nr. 2348-2351

9

Proiectare și execuție rețele de gaze naturale

Royal Service vă oferă servicii complete de proiectare și execuție pentru orice tip de rețea sau instalație de gaze naturale, atât pentru consumatori casnici cât și industriali.

 

9

Proiectare și execuție instalații de racordare gaze naturale

Inginerii Royal Service, specialiști autorizați de către A.N.R.E. vor întocmi proiectul de branșament la rețelele de gaze naturale și îl vor aviza. Ulterior, vor efectua recepția și, respectiv, montarea contoarelor de gaze.

 

9

Proiectare și execuție instalații de utilizare gaze naturale

Instalația de utilizare a gazelor naturale este rezultatul activității de proiectare și execuție între postul de reglare-măsurare / măsurare amplasat la limita de proprietate sau coloana comună existentă pe casa scării și consumatorii finali din locuință, gospodărie sau sediul firmei sau al instituției.

Având un portofoliu bogat în domeniul instalațiilor de gaze, Royal Service vă poate oferi servicii complete în proiectele și execuția instalației de utilizare de gaze naturale.

Informații utile

Funcţionarea în condiţii de siguranţă a centralelor termice și a cazanelor - Infracțiuni și contravenții

Intervenție profesionistă

Royal Service SRL este operator economic autorizat:

ANRE - proiectare și execuție a rețelelor de distribuție, instalații de racordare și instalații de utilizare a gazelor naturale;

ISCIR - proiectare și execuție, vânzare, montaj/instalare, punere în funcțiune, admiterea funcționării, instalații de automatizare, service, reparații și intervenții.

Instalarea, punerea în funcțiune și intervențiile asupra instalațiilor sub presiune (inclusiv centrale termice) sunt reglementate prin Lege și nu pot fi efectuate decât de către operatori economici autorizați.

Mai multe detalii aici: Legislația privind funcţionarea în condiţii de siguranţă a instalaţiilor sub presiune.

Contactați-ne

Telefon urgențe

+40 740 384 015

Recenzii clienți

“Extrem de competenti si seriosi. Merita

Ștefania

Preț corect, seriozitate și promptitudine.

Camelia

O echipa de nota 10.Comunicare rapida, interventie promta si domnul care a venit a fost f rapid, se vede ca isi cunosc meseria.Recomand cu incredere!! 

Mureșan

Parteneri

Centrale termice