+40 740 384 015 contact@royalservice.ro

Aer condiționat

Montăm aparate de aer condiționate pentru clădiri rezidențiale și birouri. Contactați-ne pentru oferta de climatizare potrivită spațiului dumneavoastră.

9

Instalare aparate aer condiționat

9

EXECUTARE TRASEU FRIGORIFIC

9

Revizii și reparare aer condiționat

ANI DE EXPERIENȚĂ

CONTACT

+40 740 384 015

office@royalservice.ro

ANRE
Autorizație nr. 16348

ISCIR
Autorizații nr. 2348-2351

9

Instalare aparate de aer condiționat

Sistemul de climatizare al aerului este un factor determinant pentru confortul locuinței sau pentru spatiul dvs. de lucru. În funcție de suprafața vizată și de condițiile de climatizare de care aveți nevoie, vă putem oferi o gamă bogată de aparate de aer condiționat și serviciile de instalare a acestora.

9

Proiectarea și execuția traseului frigorific

Prin aplicarea regulilor de bună practică în proiectarea, execuţia şi urmărirea în exploatare a instalaţiilor şi echipamentelor de ventilare, climatizare sau condiţionare, urmărim satisfacerea cerinţelor dumneavoastră.

9

Revizii și reparații aer condiționat

Sistemele de climatizare au nevoie de curățare regulată și de verificări anuale, pentru a asigura calitatea aerului condiționat și siguranța la operare.

Ne puteți contacta la numărul de telefon de mai jos pentru a programa o revizie sau o intervenție la sistemul de aer condiționat.

Informații utile

Funcţionarea în condiţii de siguranţă a centralelor termice și a cazanelor - Infracțiuni și contravenții

Intervenție profesionistă

Royal Service SRL este operator economic autorizat:

ANRE - proiectare și execuție a rețelelor de distribuție, instalații de racordare și instalații de utilizare a gazelor naturale;

ISCIR - proiectare și execuție, vânzare, montaj/instalare, punere în funcțiune, admiterea funcționării, instalații de automatizare, service, reparații și intervenții.

Instalarea, punerea în funcțiune și intervențiile asupra instalațiilor sub presiune (inclusiv centrale termice) sunt reglementate prin Lege și nu pot fi efectuate decât de către operatori economici autorizați.

Mai multe detalii aici: Legislația privind funcţionarea în condiţii de siguranţă a instalaţiilor sub presiune.

Contactați-ne

Telefon urgențe

+40 740 384 015

Recenzii clienți

“Extrem de competenti si seriosi. Merita

Ștefania

Preț corect, seriozitate și promptitudine.

Camelia

O echipa de nota 10.Comunicare rapida, interventie promta si domnul care a venit a fost f rapid, se vede ca isi cunosc meseria.Recomand cu incredere!! 

Mureșan

Parteneri

Climatizare