+40 740 384 015 contact@royalservice.ro
9

Despre Royal Service

Înființată în anul 2007, Royal Service SRL este o firmă cu capital integral românesc, autorizată ANRE și ISCIR, ce își desfășoară activitatea în umătoarele domenii:
gaze naturale, încălzire, automatizări, sanitare, climatizare, ventilație.

S-a impus pe piața regională drept unul dintre cei mai profesioniști operatori în domeniul instalațiilor de gaze naturale și încălzire, dovedind capacitate și experiență pe o gamă variată de produse și echipamente.

9

Profesionalism certificat

Royal Service SRL dispune de personal de specialitate cu o solidă pregătire profesională, experimentat și motivat de realizările obținute și de perspectivele existente.

Suntem un colectiv tânăr, generator de idei constructive, aflat în permanentă interacțiune și urmărind satisfacerea în totalitate a cerințelor clienților prin serviciile de calitate prestate în folosul acestora.

Acest lucru este posibil grație autorizațiilor obținute, calificării, ambiției și orientării către nou a colectivului nostru de specialiști.

Pentru organizarea și planificarea activităților, precum și pentru elaborarea documentației sistemului de management, implementăm  prevederile standardului SR EN ISO 9001/2008, precum și prevederile tuturor documentelor legislative aplicabile în domeniul de activitate (legi, standarde, prescripții tehnice).

ANI DE EXPERIENȚĂ

CONTACT

+40 740 384 015

office@royalservice.ro

ANRE
Autorizație nr. 16348

ISCIR
Autorizații nr. 2348-2351

Intervenție profesionistă

Royal Service SRL este operator economic autorizat:

ANRE - proiectare și execuție a rețelelor de distribuție, instalații de racordare și instalații de utilizare a gazelor naturale;

ISCIR - proiectare și execuție, vânzare, montaj/instalare, punere în funcțiune, admiterea funcționării, instalații de automatizare, service, reparații și intervenții.

Instalarea, punerea în funcțiune și intervențiile asupra instalațiilor sub presiune (inclusiv centrale termice) sunt reglementate prin Lege și nu pot fi efectuate decât de către operatori economici autorizați.

Mai multe detalii aici: Legislația privind funcţionarea în condiţii de siguranţă a instalaţiilor sub presiune.

Contactați-ne

Telefon urgențe

+40 740 384 015

Recenzii clienți

“Extrem de competenti si seriosi. Merita

Ștefania

Preț corect, seriozitate și promptitudine.

Camelia

O echipa de nota 10.Comunicare rapida, interventie promta si domnul care a venit a fost f rapid, se vede ca isi cunosc meseria.Recomand cu incredere!! 

Mureșan

Parteneri

Centrale termice

Climatizare

Automatizări

Încălzire în pardoseală

Ventilație