+40 740 384 015 contact@royalservice.ro

Centrale termice

ROYAL SERVICE este de 12 ani partener și distribuitor al producătorilor de top din Europa pe raza Jud. Tulcea. Vă oferim consiliere și o ofertă diversificată, în vederea alegerii celei mai bune centrale termice pentru nevoile locuinței.

Asigurăm montajul centralelor termice, și al termostatelor, reviziile periodice obligatorii la centrală, intervenții rapide în caz de avarii.

ANI DE EXPERIENȚĂ

CONTACT

+40 740 384 015

office@royalservice.ro

ANRE
Autorizație nr. 16348

ISCIR
Autorizații nr. 2348-2351

9

Centrale pe gaz

Confortul termic al căminului dvs. nu trebuie să vă dea bătăi de cap. Centralele termice conectate la rețeaua de gaze naturale reprezintă una dintre cele mai eficiente soluții în prezent.

Centralele termice cu condensare oferă un plus de randament, recirculând gazele nearse pentru a obține un maxim de energie și un minim de pierderi.

Royal Service este partenerul dvs. de încredere, certificat ANRE și ISCIR, care vă poate face reviziile la timp și în condițiile de siguranță. 

9

Centrale pe combustibil solid

Apelați cu încredere la echipa Royal Service pentru profesionalismul și siguranța serviciilor de instalare a centralelor termice.

Asigurăm servicii de montaj, punere în functiune si admiterea functionarii la cazane, centrale termice, cu functionare pe combustibil gazos, lichid sau solid.

9

Centrale electrice

Centralele termice electrice pot fi soluția ideală pentru situațiile unde combustibilul gazos nu este ușor disponibil. 

Deși, în prezent, centralele termice electrice prezintă un raport cost/randament mai mic decât centralele pe gaze, în zonele în care alimentarea cu gaze este disponibilă, viitorul combustibililor fosili devine mai incert și, astfel, crește oportunitatea de a câștiga mai mult cu o centrală termică electrică.

9

Instalare centrale termice

Vă invităm să apelați cu încredere la echipa Royal Service pentru profesionalismul și siguranța serviciilor de instalare a centralelor termice.

Asigurăm servicii de montaj, punere în funcțiune și admiterea funcționării la cazane, centrale termice, cu funcționare pe combustibil gazos, lichid sau solid.

9

Verificări tehnice periodice și intervenții la centrale termice

Centralele termice necesită verificări tehnice periodice obligatorii o dată la 2 ani și revizii tehnice o dată la 10 ani. 

Nu numai că siguranța fiecăruia este esențială în decizia de a face verificarea tehnică periodică, dar proprietarii devin pasibili de contravenții în cazul nerealizării la timp a acestora.

Royal Service este partenerul dvs. de încredere, certificat ANRE și ISCIR, care vă poate asigura verificările tehnice la timp și în condiții de siguranță.

 

9

Consiliere și vânzare centrale

Vă gândiți să achiziționați o centrală termică nouă sau să o înlocuiți pe cea veche?

Royal Service vă poate ajuta să câștigați timp și confort prin oferta variată de centrale termice de la partenerii noștri. Beneficiile apelării consilierilor noștri:

– consultanță în vederea achiziției, montajului și autorizării punerii în funcțiune a centralei;

– găsirea celei mai potrivite soluții pentru nevoile dvs.

– calitatea produselor și serviciilor garantate prin anii de încredere oferită de clienții noștri timp de peste 12 ani.

Informații utile

Funcţionarea în condiţii de siguranţă a centralelor termice și a cazanelor - Infracțiuni și contravenții

Intervenție profesionistă

Royal Service SRL este operator economic autorizat:

ANRE - proiectare și execuție a rețelelor de distribuție, instalații de racordare și instalații de utilizare a gazelor naturale;

ISCIR - proiectare și execuție, vânzare, montaj/instalare, punere în funcțiune, admiterea funcționării, instalații de automatizare, service, reparații și intervenții.

Instalarea, punerea în funcțiune și intervențiile asupra instalațiilor sub presiune (inclusiv centrale termice) sunt reglementate prin Lege și nu pot fi efectuate decât de către operatori economici autorizați.

Mai multe detalii aici: Legislația privind funcţionarea în condiţii de siguranţă a instalaţiilor sub presiune.

Contactați-ne

Telefon urgențe

+40 740 384 015

Recenzii clienți

“Extrem de competenti si seriosi. Merita

Ștefania

Preț corect, seriozitate și promptitudine.

Camelia

O echipa de nota 10.Comunicare rapida, interventie promta si domnul care a venit a fost f rapid, se vede ca isi cunosc meseria.Recomand cu incredere!! 

Mureșan

Parteneri

Centrale termice