Instalatii gaze Tulcea

instalatii-de-gaze-tulcea-1

Intotdeuna va recomandam sa apelati  la firme  autorizate ISCIR sau ANRE dupa caz pentru reparatii, service, verificari la:  cazane & centrale termice sau instalatiile de utilizare gaze naturale si verificarile acestora.

La Royal Service găsiţi oricând instalatori profesionişti care să efectueze în siguranţă lucrări de instalatii utilizare gaze naturale, verificari tehnice periodice si revizii obligatorii.
De asemenea puteti apela pentru înlocuirea racordului  flexibil la aparatele pentru gătit, dezafectarea racordului aparatului de utilizare, inlocuirea echipamentului de detectie si protectie la scapari de gaze naturale sau alarme false.
Montare racord flexibil maşina aragaz
Royal Service montează doar racorduri flexibile (metalice) care sunt special construite pentru funcţionarea în instalaţiile de utilizare gaze naturale (CH4), poartă marcajul european de conformitate CE.
Dezafectare racord aparat utilizare
Asigurarea securităţii instalaţiei de utilizare gaze naturale prin buşonare, după demontarea racordului unui aparat de utilizare.
Mici remedieri/ reparaţii pe instalaţia de gaze naturale din oţel

  • remedierea neetanşeităţilor prin refacerea îmbinărilor filetate;
  • înlocuirea unor porţiuni, piese (fitinguri), robineţi (armături): corodate, defecte sau care prezintă pericol în exploatare;
  • înlocuirea racordurilor fixe la aparatele de utilizare.

Montare alarma gaz metan si monoxid de carbon

 Serviciu cu valoare fixă ce reprezintă montarea unei alarme (detector de gaz si monoxid de carbon) în vederea sesizării audio şi vizuale a scăpărilor accidentale de gaz metan sau monoxid de carbon.

Cine are nevoie de o alarmă de CH4 si CO?
Prezenţa unei alarme de CH4 si CO  reprezintă un dispozitiv important în protejarea vietii si proprietatii clienţilor care deţin în locuinţă centrale termice, sobe, şeminee sau orice alt echipament cu functionare pe combustibil gazos, lichid, solid. Orice persoană se poate afla în pericolul monoxidului de carbon, dar cei mai expusi pentru răniri şi moarte sunt copiii, femeile însărcinate, bătrânii şi persoanele cu probleme respiratorii sau cardiace.
Această alarmă este destinată în special protecţiei zonelor de locuit, detectând cu acuraţete monoxidul de carbon ce poate rezulta din orice sursă de combustie, precum şi eventualele scăpari de gaze naturale.
Monoxidul de carbon (CO) este un gaz incolor, inodor, neiritant, clasificat ca şi gaz chimic asfixiant a cărui acţiune toxică reprezintă rezultatul direct al hipoxiei produse de expunere.
Cu toate că este rară, o scurgere de gaze naturale poate avea consecinţe grave. În aceasta situaţie, prezenţa unui detector de gaz poate avea o deosebită importanţă în protejarea proprietatii dumneavoastră şi a familiei dumneavoastră.


 Recomandare:
Alegând  ruda, prietenul sau vecinul, aceştia nu-şi asumă niciodată responsabilitatea asupra lucrărilor efectuate.
Nici operatorul economic autorizat ANRE nu are dreptul de a monta centrale termice, instalaţii de încălzire întrucât toate acestea cad sub incidenţa prescripţiilor ISCIR (INSPECŢIA DE STAT PENTRU CONTROLUL CAZANELOR,  RECIPIENTELOR SUB PRESIUNE ŞI INSTALAŢIILOR DE RIDICAT).

Vezi ceriticari – >>>